Eczeemzalf

Deze handgemaakte eczeemzalf heeft een basis van kamille, driekleurig viooltje en goudsbloem, warm gerijpt in biologische druivenpitolie. Deze ingrediënten zijn tot een zalf verwerkt met kokosolie en biologische bijenwas. Bevat geen parfum. De zalf is verkrijgbaar in blikjes van 100 ml.

Wanneer gebruiken: Je gebruikt deze zalf bij verschillende eczeemklachten.

Toepassing en werking: Het driekleurig viooltje staat bekend om zijn kalmerende en verzachtende werking, waardoor deze zalf ideaal is voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Goudsbloem werkt verzachtend en helend en kamille helpt ontstekingen minderen. Helpt  je huid in balans te brengen en te kalmeren. Smeer de zalf 2x per dag op de aangedane huid.

Prijs: €6,95 excl.verzendkosten.

 

                                                        

Door Europese wetgeving op gezondheidsclaims mag ik geen mededelingen doen over de toepassing en werking van kruidenproducten. Gebruik je medicijnen? Stop er dan niet zomaar mee of vervang ze niet, zonder een arts te raadplegen. Bij zware aandoeningen, eczeem en allergie, zwangerschap, borstvoeding of toepassing voor kleine kinderen is het verstandig eerst advies in te winnen bij een behandelend arts.

 

© 2023 - 2024 www.kruidien.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel