Weegbreezalf

Deze handgemaakte weegbreezalf bevat versgeplukte weegbreebladeren. Die zijn vervolgens zes weken in olie gemacareerd. De olie is tot zalf verwerkt met kokosolie, etherische olie en  bijenwas. Verkrijgbaar in blikjes van 30 ml en 100 ml.

Wanneer gebruiken: Bij muggenbulten, huidirritatie, of uitslag door brandnetels. Ook voor oppervlakkige wondjes.

Toepassing en werking: De weegbree heeft antibacteriele eigenschappen die kunnen helpen bij huidproblemen. Werkt efficiënt bij jeukende huidirritatie, maar ook oppervlakkige wondjes. Smeer de zalf een paar keer per dag op de aangedane huid.

Prijs: €6,95 excl. verzendkosten.

 

 

 

Door Europese wetgeving op gezondheidsclaims mag ik geen mededelingen doen over de toepassing en werking van kruidenproducten. Gebruik je medicijnen? Stop er dan niet zomaar mee of vervang ze niet, zonder eerst een arts te raadplegen. Bij zware aandoeningen, eczeem en allergie, zwangerschap, borstvoeding of toepassing voor kleine kinderen is het verstandig eerst advies in te winnen bij een behandelend arts.

 • Weegbreezalf
  Weegbreezalf

  Handgemaakte weegbreezalf.

  Koudgetrokken maceraat van weegbreebladeren verwerkt tot biologische weegbreeolie. (Getrokken in biologische zonnebloemolie) Verwerkt met kokosolie, biologische bijenwas en etherische olie tot een zalf.…

  € 6,95
 • Weegbreezalf klein blik
  Weegbreezalf klein blik

  Handgemaakte weegbreezalf.

  Handgemaakte weegbreezalf.

  Koudgetrokken maceraat van weegbreebladeren verwerkt tot biologische weegbreeolie. (Getrokken in biologische zonnebloemolie) Verwerkt met kokosolie, biologische bijenwas en…

  € 3,95
© 2023 - 2024 www.kruidien.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel