Goudsbloemzaden

Handgeplukte goudsbloemzaden,direct uit eigen tuin en volledig biologisch. Je kunt ze gebruiken om jouw eigen goudsbloemen in je tuin te laten groeien. Verkrijgbaar in zakjes van 20 gram.

Werking: Goudsbloem werkt ontstekingsremmend. Ze worden al eeuwenlang gebruikt in traditionele geneeskunde vanwege hun helende eigenschappen. De bloemen kunnen helpen bij het bevorderen van een gezonde spijsvertering, het verlichten van menstruatiekrampen en het ondersteunen van een gezond imuunsysteem.

Toepassing: De bloem en de bladeren van de goudsbloem kun je eten, doe ze bijvoorbeeld door een salade. Van de bloemblaadjes kun je olie maken. Of plant ze in je tuin voor je eigen goudsbloemen.

Prijs: € 2,50 excl.verzendkosten. 

 

Door Europese wetgeving op gezondheidsclaims mag ik geen mededelingen doen over de toepassing en werking van kruidenproducten. Gebruik je medicijnen? Stop er dan niet zomaar mee of vervang ze niet, zonder een arts te raadplegen. Bij zware aandoeningen, eczeem en allergie, zwangerschap, borstvoeding of toepassing voor kleine kinderen is het verstandig eerst advies in te winnen bij een behandelend arts.

 

© 2023 - 2024 www.kruidien.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel